Gulle Gevers

Elke gemeente in Nederland is verplicht om een voorziening te hebben voor het opvangen van dieren. Elke gemeente geeft hiervoor een bijdrage aan de organisatie waar ze het aan uitbesteden. Ook wij krijgen per kwartaal een bijdrage. Helaas is dit niet voldoende. Het streekdierentehuis is ondergebracht bij Dierenhotel Lelystad. Hierdoor kunnen veel kosten worden uitgespaard. Alle jaren heeft het Dierenhotel er voor gezorgd dat de jaarlijkse te korten werden gecompenseerd. Helaas is ook bij het Dierenhotel de financiele situatie veranderd en zijn zij niet meer in staat om deze jaarlijkse te korten in hun eentje te dragen.

We zijn daarom afhankelijk van extra donaties, acties en sponsoren. In deze rubriek willen wij dan ook aandacht besteden aan alle fantastische initiatieven en ondersteuning. Dankzij hen kunnen wij dit prachtige werk blijven voortzetten.

Manetti IT logoManetti IT is een professionele IT dienstverlener uit Flevoland die gelooft dat Cloud Computing dé oplossing is voor alle ondernemers. Ze bieden professionele oplossingen voor uw kantoorautomatisering. Dat doen ze met passie, enthousiasme en professionaliteit. Manneti IT steunt onze Stichting door het faciliteren van de website en werkplek online. http://www.manetti-it.nl/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.