Nieuws 1e blok

prins-nieuwsVEENENDAAL – Prins Petfoods in Veenendaal is met Prins ProCare Super Active geperste brokvoeding ‘Beste Product van het Jaar 2015-2016’ geworden.

De Beste Product van het Jaar-verkiezing is een van de grootste consumentenverkiezingen in Nederland. Consumenten mogen bij deze verkiezing bepalen wat volgens hen de beste producten zijn. Ditmaal brachten ruim 19.500 consumenten hun stem uit. Consumenten moeten een product niet alleen als beste beoordelen, maar het product moet ook voldoende beoordelingen krijgen om voor de award in aanmerking te komen.

Super Active
Prins won de titel in de categorie dierenvoeding met Prins ProCare Super Active, een 100% natuurlijke geperste brokvoeding en een van de hardlopers in het Prins-assortiment. Deze hoogwaardige voeding is speciaal geschikt voor opgroeiende en actieve honden die in de kracht van hun leven zijn. Het persen van deze brok gebeurt bij een relatief lage temperatuur, zodat alle voedingstoffen behouden blijven en optimaal tot hun recht komen.

Less is more
Geperste brokvoeding is zeer geconcentreerd, waardoor er in vergelijk met krokante (geëxtrudeerde) voeding kleinere porties van kunnen worden gegeven. Dat zorgt voor een lagere maagbelasting, waardoor Prins ProCare Super Active zeer geschikt is voor sportieve honden en sporthonden.

Klik hier voor meer informatie over procare super

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.