Steun ons

Om ons werk voort te zetten en er voor zorg te dragen dat we zoveel mogelijk honden en katten kunnen voorzien van een goede “tijdelijke” huisvesting, zodat we de tijd hebben om een nieuw baasje voor hun te vinden.

Wilt u ons hierbij helpen? Dat kan op verschillende manieren:

Doe een donatie

Door op de button te klikken, wordt u direkt doorverwezen naar een pagina waar u uw donatie kunt voltooien.

Koop in onze webshop (komt gauw)

In onze webshop vindt u spullen die vanuit de Stichting komen, maar ook vindt u hier nieuwe en tweedehands speelgoed, kleding e.d. De opbrengst van de webshop gaat volledig naar de Stichting.

Verkoopspullen doneren

Wij verkopen tweedehands diergerelateerde producten. De opbrengst gaat volledig naar de stichting. U kunt hierbij denken aan benches, riemen, halsbanden, mandjes etc. Heeft u spullen welke u hiervoor wilt schenken, dan kunt u ons mailen op info@dierentehuisflevoland.nl of bellen 0320-229500. U mag het natuurlijk ook zelf langsbrengen op de bronsweg 9 te Lelystad

Donatiebussen

Ook zijn we op zoek naar plekken waar we een donatiebus kunnen plaatsen. Heeft u een eigen winkel, restaurant of staat u bijvoorbeeld in de kantine van de voetbalvereniging waar wel een donatiebus kan staan. Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat de bus bij u wordt bezorgd. Is de bus vol, dan hoeft u ons alleen een mailtje te sturen en wij zorgen dan dat de bus zo spoedig mogelijk wordt opgehaald. Uiteraard hopen we dat we dan ook weer een nieuwe mogen plaatsen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.