Vrijwilligers

Wij werken samen met Dierenhotel Lelystad. De organisatie van de dagelijkse gang van zaken voor het asiel wordt door hun geregeld.

Helaas komen zij niet overal aan toe en wordt het team aangevuld door fantastische vrijwilligers. Als vrijwilliger helpt u met het verzorgen van de dieren, het schoonmaken van de verblijven, het wassen en kammen van de honden en poezen, het uitlaten van de honden, knuffelen met de poezen en nog veel meer.

Als vrijwilliger bent u belangrijk. U maakt deel uit van een enthousiast team dierenvrienden die de passie delen om het tijdelijke verblijf van de aanwezige dieren zo prettig mogelijk te maken.

Bent u 15 jaar of ouder en wilt u deel uitmaken van dit gedreven team?
Dan zijn we op zoek naar u!

Naast het verzorgen van de dieren zijn we ook altijd op zoek naar handige mensen, die willen helpen met het onderhouden en opknappen van het terrein en verblijven.

Wel vragen wij u of u voor de verzorging van de dieren vaste afspraken kunt maken, zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, vul dan nu het formulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.